Drujba electrica

Produse pe pagină:
Sortare după:

Fierastrau (drujba) electric cu lant 1600W 153

Descriere Cu un motor puternic de 1600 W, pozitionat longitudinal, si cu o lungime de taiere de..

379 Lei 265 Lei

MotoFierastrau pe benzina - 46cc - 1.8Kw TOTAL

MotoFierastrau pe benzina - 46cc - 1.8Kw TOTAL   Specificatii:   - Capacitate ..

649 Lei 600 Lei

Motofierastrau Drujba Benzina Campion 6300

Drujba Campion are la baza o constructie solida ce aduce un aport important in gospodarie la taierea..

393 Lei 318 Lei


Drujba electrica

Alegerea unui motoferastrau electric trebuie făcută după câteva criterii simple. Unul din acestea estei utilitatea. Acest tip de echipamente sunt recomandate pentru utilizatori convetionali, în gospodarii.  Cand iei in considerare alegere drujba electrica, factul cel mai important este alegerea pentru o drujba electrica usoara, economica, și care să poată fi utilizată suficient de bine în sarcini moderate.

Toaletarea copacilor, curatarea gardului, va fi o joaca de copil. Drujba electrica este ajutorul perfect în aceste activitati. O drujba electrica puternica  face fata cu brio oricărei utilizări casnice, iar munca ta va fi usurată considerabil.

Totusi, trebuie să ai învederea ca utilizarea unui fierastrau electric sau motofierastrau va limita mobilitatea in functie de lungimea cablului de alimentare. Pentru zonele mai greu accesibile, ca recomandare drujba electrica, se poate opta si pentru  drujba electrica telescopica. Drujba telescopica electrica dispune de reglare a unghiului de tăiere, tija telescopică de pana la 3 metri.

Site-ul nostru distribuie drujba telescopica hecht, cu diferite puteri, în funcție de necesitate.

În intretinere drujba electrica se vor repsecta recomandarile producatorului, iar unde este necesar va fi utilizat ulei drujba electrica conform manualului.

Daca esti indecis in alegere drujba electrica, contactează-ne cu încredere!Consultanții nostri vă vor oferi cele mai bune variante.

Atentie! Inainte de utilizarea produselor va rugam sa cititi manualul echipamentului.

Sa aveti spor!