Politica de Retur

Dupa primirea produsului aveti posibilitatea de a-l returna in decurs de 15 zile lucratoare din momentul livrarii.

Puteti returna produsul din urmatoarele motive:
  - Nu va mai place s-au v-ati razgandit in privinta produsului.Produsul trebuie returnat in starea in care a fost livrat, cu ambalajul original si accesoriile incluse.
  - Produsul livrat nu corespunde caracteristicilor de pe site.Aveti dreptul de a cere schimbul produsului cu unul nou sau returnarea integral a contravalorii acestuia.
  - Produsul nu functioneaza in primele 24 de h de la primirea lui.Daca produsul nu functioneaza deloc sau intervin probleme in functionarea corespunzatoare a produsului, prin relatarea acestora telephonic sau scris, se v-a inlocui produsul defect cu unul functional adecvat.
  - La livrare, ambalajul original este deteriorate.Va recomandam sa refuzati coletele deteriorate vizibil in cazul in care aceste au fost astfel livrate de curier.Ca si dovezi, se poate de fotografiat coletul in cauza si intocmirea unui process verbal impreuna cu firma de curierat in care sa fie prezentata starea coletului la livrare.
  - Produse livrate gresit.Daca a-ti primit un produs diferit de cel comandat pe site.Costurile de retur vor fi suportate de Allexpress.ro.
  - Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocare unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului sau.In cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 34/2014.

Daca va decideti sa returnati produsul, atunci acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat.Nu se accepta produse returnate fara toate accesoriile incluse, actele care il insoteau, produs cu modificari fizice, socuri, lovituri, zgaraieturi sau alte defectiuni care impiedica produsul a fi catalogat ca nou si demn de introducerea in vanzare ca nou.
  Allexpress.ro va returna clientului suma integrala pentru produsul returnat in decurs de 14 zile de la data primirii coletului.Cheltuielile pentru returnare sunt suportate in totaliate de catre cumparator, Allexpress.ro fiind absolvit de acest fapt.

Mentiuni:
  - Produsele consumabile pot fi returnate doar daca sunt sigilate si nu au fost folosite.
  - Pentru a solicita un retur va rugam sa contactati reprezentantul nostru la nr. 0756991505 sau pe adresa de e-mail [email protected] 

  mentionand:
  Nume,prenume
  ID comanda
  Telefon
  Adresa de e-mail
  Produse de returnat
  Motivul returnarii

Sau puteti merge direct in contul Dvs. la instoric comenzi,selectati comanda si bifati mai jos produsul pe care doriti sa-l returnati, specificand si movivul returnarii in casuta pentru motivari.