motocoasa electrica

Produse pe pagină:
Sortare după:

Motocoasa de umar PANDORA (5*), 5CP ,10.000RPM + 8 Accesorii

Motocoasa PANDORA 430K, 5CP ,10.000RPM + 8 Accesorii Motocoasa PANDORA 430K este Ideala pentru co..

499 Lei 399 Lei

Trimmer HECHT 6040 cu acumulator pentru gard viu

HECHT 6040 Trimmer cu acumulator pentru gard viu este de mare ajutor in mentinerea gardurilor vii si..

639 Lei

Trimmer HECHT 6020 cu acumulator pentru gard viu 20V

HECHT 6020 Trimmer cu acumulator pentru gard viu  este de mare ajutor în menținerea gardurilor vii ș..

309 Lei

Motocoasa cu acumulator 300mm - Total - Li-Ion 20V Stoc Epuizat

Motocoasa cu acumulator 300mm - Total - Li-Ion 20V

Tensiune:20V Viteza fara sarcina: 7800 min Lungimea de taiere: 300mm Fir taietor: 1.6mm Lungimea..

289 Lei


motocoasa electrica


Nu e ușor să decizi ce produse de grădinărit să achiziționezi când piața îți pune în față o gamă atât de diversificată. Sunt multe de luat în calcul și multe greșeli care pot fi făcute, așa că este nevoie de o atenție sporită. Ei bine, echipa allexpress.ro a luat totul în calcul și a adunat, într-o subcategorie bogată, toate produsele calitative care te-ar putea ajuta în gospodăria ta.

Am făcut noi totul pentru tine, așa că nu trebuie să îți mai faci griji. Tot ce trebuie să faci este să alegi produsul dorit și să îl pui în coș. De aici, în 24-48 de ore va ajunge la tine cu posibilitatea de retur în 30 de zile. Modelele de motocoasă electrică pe care le-am ales special pentru tine, au o putere a motorului și un cumul de elemente net calitative față de alte produse existente pe piață. Dacă vrei un model de motocoasă electrică ieftină, prețurile practicate de noi sunt printre cele mai mici și ai mai multe modele de unde să alegi, printre care:


  • motocoasă electrică trimmer HECHT 6040 cu acumulator pentru gard viu;

  • aparat electric de tăiat iarba, motocoasă STERN;

  • motocoasă electrică trimmer HECHT 6020 cu acumulator pentru gard viu 20V.


Produsele pe care le-am ales pentru nevoile tale sunt de un real ajutor pentru menținerea gardurilor vii și a arborilor ornamentali. Aparatele de tuns gard viu cu motor sunt foarte puternice, dar din păcate prea zgomotoase, relativ grele și produc emisii. Însă modelele pe care le avem la dispoziție sunt  în mod considerabil mai tăcute și mai ușor de folosit. Dacă vrei atât o motocoasă electrică cât și o motocoasă profesională, trebuie să știi că produsele noastre le însumează pe ambele. O motocoasă electrică poate fi cu acumulator sau cu fir. Alegerea depinde mult de tipul de teren pe care dorești, de suprafață și de toleranță. O motocoasă electrică este ușor de transportat și mai puțin costisitoare și este ideală pentru o grădină sau o suprafață mai mică. Indiferent de modelul pe care îl alegi, fii sigur că ți-ai luat toate măsurile de siguranță necesare.

De acum, tot ce rămâne este să alegi un model și să-l folosești cu succes. În achiziția ta, echipa allexpress.ro stă la dispoziția ta cu sfaturi și recomandări.