Aparat De Taiat cu Plasma

Produse pe pagină:
Sortare după:
PRODUS RESIGILAT - Invertor Plasma Procraft TMC 300, 3 in 1, MMA, TIG + Accesorii -22% Stoc Epuizat

PRODUS RESIGILAT - Invertor Plasma Procraft TMC 300, 3 in 1, MMA, TIG + Accesorii

PRODUS RESIGILAT: - fine urme de utilizare ce nu interfera cu capacitatea de utilizare - toate..

1.630 Lei 1.269 Lei

Aparat de sudura, Invertor ELEFANT MMA320 MIG340, Professional, MMA + MIG -20% Stoc Epuizat

Aparat de sudura, Invertor ELEFANT MMA320 MIG340, Professional, MMA + MIG

Invertor MMA + MIG ELEFANT MIG-340, MMA320,  340 Amperi, + Cabluri si Pistol   Inverto..

999 Lei 799 Lei


Aparat De Taiat cu Plasma

Debitarea materialelor feroase prin procedeul cu plasma se realizeaza cu ajutorul unui pistolet de debitat cu jet de plasma. La acest procedeu se utilizeaza un gaz inert, de obicei aer comprimat, care este adus in zona de debitat la presiune mare printr-o duza. Astfel se formeaza arcul electric care transforma o parte din gaz in plasma, fiind suficient de puternic pentru a taia metalul si de a indeparta prin presiune metalul topit.

Cu aparat de taiat cu plasma se pot debita materiale cu grosimi cuprinse intre 2mm si 50mm. Aparatele de sudura si de taiat cu plasma comercializate de catre noi allexpress.ro prezinta garantia calitatii astfel ca va oferim printre cele mai bune produse.

Achizitionand un aparat de taiat cu plasma de pe site-ul nostru vei beneficia de Garantie 2 ani, dar si consultanta pentru achizitionarea echipamentului ce se potriveste activitatilor tale.

 

Procedeul de sudare TIG (Tungsten Inert Gas) este unul din cel mai utilizate procedee de sudara si se deosebeste fata de celelalte prin calitatea crescuta si aspectul vizual al sudurii. Acest procedeu necesita o buna cunoastere fiind nevoie de oameni capabili sa faca astfel de suduri. Acest tip de sudura este foarte asemanator cu sudarea WIG(Wolfram Inert Gas).

Asa ca daca utilizezi acest tip de sudura, ai nevoie de un aparat de sudura bun iti punem la dispozitie o serie de echipamente ce te vor ajuta pentru realizarea sudurilor necesare. Comercializam produse consecrate de la brand-uri recunoascute ca:

  • Aparat de sudura invertor TIG / WIG Proweld
  • Aparat de sudura Telwin
  • Aparat de sudura in puncte Telwin
  • Aparat de sudura TIG Procraft

Iti punem la dispozitie oferte si reduceri pentru toata gama de produse astfel le poti achizitiona la un pret imbatabil.

Aparat de taiat cu PLASMA ➔ Garantie 24 Luni ➔ Livrare 24h - allExpress.ro