-6% Stoc Epuizat Pompa apa suprafata PRO JET100SS INOX - Bobinaj Cupru Micul Fermier

Pompa apa suprafata PRO JET100SS INOX - Bobinaj Cupru Micul Fermier

 • : 4373
 • Producător:
 • Cod produs:
   - GF-0748
 • Disponibilitate:
  Stoc Epuizat

Retur gratuit: 14 zile

Livrare: 24 - 48 ore

Garantie 24 Luni

7 Product(s) Sold
 • 325 Lei
 • 305 Lei
 • Pana la sfarsitul ofertei: z. :: 

Cu acest produs au comandat:


Produse asemănătoare:

 • -->

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun

  Pompa PRO JET 100SS pentru hidrofor se utilizează pentru alimentarea cu apă a imobilelor individuale rezidențiale, udarea grădinilor, asigurarea funcționării mașinilor de spălat automate, boilerelor electrice, centralelor pe gaze cu două circuite, puțurilor, bazinelor naturale cu apă. Captarea apei se realizează din puțuri, fântâni, bazine naturale de apă. La adâncimea maximă, amorsarea apei depinde de distanța orizontală de la puț sau fântână până la pompă.
  Pompele nu au protecție împotriva funcționării pe ”uscat” în cazul absenței apei. Pompele nu se vor monta în încăperi sau pe amplasamente cu umiditate ridicată (subsoluri, puțuri etc.), nici în spații fără ventilație de lucru.
  Pompa de apa autoamorsanta, JET100SS este proiectata pentru pomparea apei curate si lichide non-corozive. Avantajele majore ale acestei pompe sunt fiabilitate, capul de descărcare mare, cap aspirare mare si timpul de auto-amorsare destul de scurt. Prin urmare,este utilizata pe scara larga pentru irigatii gradina, terenuri agricole, alimentare cu apă la clădiri înalte, pepiniere de flori, nave etc. Pompa apa de suprafata centrifugala autoamorsanta are o putere 1.5 kw si bobinaj din cupru. Turbina este din bronz rezistent la coroziune. Axul si corpul pompei sunt din inox.
  Pompa de apa JET100SS este pompa care poate fi folosita atat pentru casa cat si gradina, si poate fi utilizata la temperaturile mediului ambiant de maxim 40C, iar temperatura apei sa nu depaseasca 35C si puteti folosi ca hidrofor prin adaptarea unui rezervor in partea superioara.

  Mod de utilizare:
  Pompa de apa JET100SS pompeaza apa curata chiar si cu bule de aer cu temperatura maxima a fluidului de lucru avand maxim 35 grade Celsius.
  Pompa de apa JET100SS dispune de o turbina din bronz rezistenta la coroziune si de un arbore inoxidabil pentru o rezistenta si exploatare indelungata.
  Pompa de apa este un echipament folosit la transportul sau transferul apei din puturi, bazine, lacuri, fantani in scopul alimentarii diversilor consumatori. Din punct de vedere constructiv pompa are trei componente principale: motorul, unitatea de pompare si carcasa.
  Pompa de suprafata are caracteristica adancimea maxima de aspiratie si inaltime maxima de refulare. Cel mai important element atunci cand vrem sa alegem o pompa de apa de suprafata se refera la cunoasterea adancimii de aspiratie. La o aspiratie de maxim 8-9 metri se foloseste o pompa centrifugala de suprafata. Daca adancimea de aspiratie este mai mare de 8-9 metri, vom alege o pompa de suprafata cu ejector.
  Trebuie sa avem in vedere traseul de alimentare pana la consumatori (atat pe orizontala cat si pe verticala). In principiu pentru a pompa apa la 10 metri pe verticala (10 metri inaltime coloana apa) avem nevoie teoretic de 1 bar presiune. Astfel, dacă fisa tehnica a pompei mentioneaza faptul ca are o inaltime de refulare maximă de 50 metri acest lucru inseamna ca pompa dezvolta o presiune maximă de 5 bari (atentie: debitul de apa la aceasta inaltime maxima va fi practic zero). Pentru pomparea în linie dreaptă pe orizontala, pentru fiecare 100 metri de pompare este necesara o presiune de minim 1 bar.
  In concluzie, pentru ridicarea apei pe verticala, pentru fiecare 10 metri este nevoie de o presiune de minim 1 bar, iar pentru pomparea apei pe orizontala, pentru fiecare 100 metri este necesara o presiune de 1 bar. Atunci cand se alege o pompa recomandam sa consultati graficul de functionare al pompei, pentru a calcula debitul necesar la distanta dorita.

  Beneficii client:
  - usor de instalat
  - usor de manevrat
  - greutate redusa
  Avantaje produs:
  - turbina din bronz rezistenta la coroziune
  - debit ridicat
  - motor puternic
  Date tehnice:
  Putere: 1500 W
  Turatie: 2850 rpm
  Debit: 55 L/min
  Adancime maxima de aspiratie: 9 m
  Inaltime nominala de pompare: 45 m
  Diametru racord aspiratie/refulare: 1 tol X 1 tol
  Temperatura maxima de operare: 40 grade
  Temperatura maxima fluid pompat: 35 grade
  Dimensiuni: mm
  Greutate: 11.60 kg

  SPECIFICAŢII
  Specificatii Tehnice
  Adancime maxima 9 m
  Bobinaj Cupru
  Curent 230 V
  Debit 60 L/min
  Diametru absorbtie 1
  Diametru refulare 1
  H max. 42m
  Putere 1.5 kw
  Tensiune 50 Hz
  Dimensiuni 440 x 200 x 230 mm
  Greutate 15 kg
  Garantie 24 Luni