-37% Aparat de Facut Carnati Elefant 5.5 kg, metal/inox, Vertical + 6 palnii

Aparat de Facut Carnati Elefant 5.5 kg, metal/inox, Vertical + 6 palnii

  • : 2616
  • Producător:
  • Cod produs:
     - 8347
  • Disponibilitate:
    În Stoc

Retur gratuit: 14 zile

Livrare: 24 - 48 ore

Garantie 24 Luni

3 Product(s) Sold
  • 499 Lei
  • 315 Lei
  • Pana la sfarsitul ofertei: z. :: 
  • -->

    Spune-ţi opinia

    Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
        Rău           Bun

    Aparat de Facut Carnati Elefant KY2010, 5.5 kg, metal/inox, Vertical + 6 palnii

     

    Aparat de facut carnati vertical cu capacitate de 5.5 kg complet metalic cu tubul din inox alimentar ( inoxul alimetar de calitate nu atrage magnetul)iar discul de presare metalic izolat cu membrana din cauciuc. Adancimea cilindrului atinge 370 mm iar diametrul acestuia masoara 138 mm pe interior. Structura este intarita in partea de sus cu guler de 7 mm. Tubul in sine are pereti cu grosime de 1.1 mm care nu se vor deforma chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare. Umplerea tubului cu carne tocata  se face usor si fara migaleala. Mecanismul ce sustine axul de presare poate fi  rotit astfel incat sa permita accesul complet la gura de umplere.  Manerul din aliaj de aluminiu se conecteaza la axul ce antreneaza angrenajul prin prindere cu patru laturi – fapt care exclude tocirea conectiunii si rotirea acesteea in gol. Aparat de facut carnati Elefant KY2010, 5.5 kg, cu presare controlata, cu talpa stabila si sistem de ancorare de masa din doua parti (stanga sau dreapta). Acest aparat de umplut carnati are un design placut, este   modern proiectat, cu eficienta inalta. Modelul este dotat cu maner rotativ cu angrenaj pentru utilizare usoara. Detaliile ce urmeaza te vor ghida spre utilizarea corecta a produsului.

    Aparat de Facut Carnati Elefant KY2010, 5.5 kg, metal/inox, Vertical + 6 palnii
    1. Instalarea
    Gasiti o suprafata orizontala cum ar fi o masa si pozitionati     
    aparatul pe margine, intre surubul de strangere si baza.
    Rasuciti surubul (1) pana simtiti ca aparatul este bine 
    pozitionat vertical. Apoi manevrati manerul (2) astfel
    incat sa se pozitioneze bine pe axul angrenajului (3), 
    inserati garnitura (4) si strangeti cu ajutorul surubului (5). 
    Alegeti conul (8) si montati-l in orificiul de la baza aparatului 
    rasucindu-l spre dreapta.
     
    2. Umplerea carnatilor
    Rotiti manerul in sensul invers acelor de ceas pentru a ridica
    discul de presare (6) din cuva (7) si rasuciti-l 90 de grade
    spre dreapta. Umleti cuva cu carnea tocata, aduceti discul
    la pozitia initiala. Aparatul este pregatit pentru a umple
    carnatii. Rotiti manerul in sensul acelor de ceas pentru a
    exercita presiune peste continutul de carne.
     
    3. Curatarea si Mentenanta
    Conform diagramei, rotiti manerul pana puteti scoate discul
    de presare. Indepartati toate mecanizmele montate initial si
    conul de umplere a carnatilor. Spalati aparatul cu apa calda
    si detergent si uscati-l pentru a-l putea folosi ulterior.

     

    Specificatii tehnice

    Caracteristici generale

    Tip produs

    Carnatar

    Culoare

    Inox

    Continut pachet

    6 x Palnii din plastic
    2 x Cleme F
    1 x Maner
    1 x Carnatar

    Tip maner

    Detasabil

    Material

    Aliaj aluminiu
    Inox

    Utilizat pentru

    Umplere carnati

    Avantaje

    Cuva din inox alimentar
    Rezistent si usor de folosit

    Capacitate cuva

    5.5 kg

    Dimensiuni

    Inaltime

    470 mm

    Greutate

    4.7 kg

    Adancime cuva

    370 mm

    Diametru cuva

    138 mm

    Diametru Palnie de umplere

    1 X 32 mm
    1 x 26 mm
    1 x 22 mm
    1 x 18 mm
    1 x 15 mm
    1 x 11 mm