Stoc Epuizat Tocator - Zdrobitoare electrica de fructe si legume

Tocator - Zdrobitoare electrica de fructe si legume

  • : 2009
  • Cod produs:
     - 4946
  • Disponibilitate:
    Stoc Epuizat

Retur gratuit: 14 zile

Livrare: 24 - 48 ore

Garantie 24 Luni

0 Product(s) Sold
  • 529 Lei

Cu acest produs au comandat:


Razatoarea electrica de fructe si legume cu disc si tambur de inox si motor de 1.8kW, construita pentru agricultor, legumicultorul, gospodarul roman, pentru a-l ajuta in pregatirea hranei pentru animale sau prelucrarea rezervelor de mere, pere, bostani etc. si conservarea lor pentru iarna. 

Acest model de razatoare va va ajuta sa radeti bucatile de fructe si legume dupa modelul razatorii din bucatarie. Iar din pulpa obtinuta puteti prepara atat hrana cat si suc de baut. Tamburul si discul de inox, care constituie ansamblu ce prelucreaza fructele sint facute din inox ceea ce exclude depunerea ruginei.

Carcasa este asamblata din 3 parti esentiale: carcasa motorului, cu patru grile de racire; carcasa zonei de faramitare(si aceasta din inox) a fructelor si legumelor in care se regaseste discul din inox cu diametru de 25cm; si cuva din metal, captusita  cu inox cu dimensiunile de 25x20x20(adancime x lungime x latime) si cu doua aripi de prindere pentru recipientul colector al pulpei prelucrate. 

In partea laterala veti gasi putoanele de pornire si oprire. ATENTIE! Nu porniti niciodata motorul daca in interiorul cuvei sau a zonei de faramitare se gasesc bucati de fructe/legume.

 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Retea 220V
Putere motor1.8kW
Viteza de rotatie: 1500rpm
Culoare: Verde/Orange
Structura: Metalica
Disc razatoare: Inox
Volum cuva: 5L
Productivitate: 400kg/h
Dimensiunea maxima a bucatilor de legume/fructe de prelucrat: 10 x 15 cm
Greutatea: 20kg