-13% Stoc Epuizat Aparat de taiat cu Plasma Proweld CUT-30

Aparat de taiat cu Plasma Proweld CUT-30

 • : 1588
 • Producător:
 • Cod produs:
   - 4550016030
 • Disponibilitate:
  Stoc Epuizat

Retur gratuit: 14 zile

Livrare: 24 - 48 ore

Garantie 24 Luni

0 Product(s) Sold
 • 1.388 Lei
 • 1.207 Lei
 • Pana la sfarsitul ofertei: z. :: 

Cu acest produs au comandat:


Produse asemănătoare:

Tehnologie
Aparatul de debitare cu jet de plasma Proweld CUT-30 este fabricat avand la baza tehnologia MOS-FET (Metal Oxide Semiconductor Field Effect Transistor), tehnologie consacrata in domeniu. Aceasta permite reducerea dimensiunilor de gabarit si greutatea aparatului oferind totodata un control precis al curentului de taiere prin intermediul microprocesoarelor electronice. Astfel, aparatele de debitat cu plasma Proweld sunt compacte si eficiente energetic.

Taietoarele cu jet de plasma profesionale Proweld permit incarcari la capacitate maxima de pana la 60% din timp. Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de taiere reglat la maximum pana la 6 minute dupa care necesita o pauza de numai 4 minute pentru racire.

Domeniu de utilizare
Aparatul de taiere cu jet de plasma Proweld CUT-30 este recomandat pentru aplicatii industriale, ateliere de productie si reparatii, lucrari de intretinere si montaj.

Constructie
Aparatul are carcasa robusta, din metal rezistenta la conditii dure de lucru. Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului.

Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu potentiometru pentru preselectarea curentului de taiere, fara trepte. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.
Set de livrare standard:

Kit pentru taiere cu jet de plasma, compus din:
Pistolet CUT
Cablu cu cleste de masa si conector TEB 10-25.
Electrod Cut (*)
Duza Electrod (*)
Distantier ceramic (*)
Duza ceramica (*)
Regulator aer, cod de comanda: 4550000301
Ambalaj din carton.

TEHNOLOGIE Invertor
REGIM DE FUNCTIONARE 60%
PUTERE ABSORBITA 5.4 kVA
FUNCTII Taiere
AFISAJ ELECTRONIC Nu
DEBIT AER 100 l/min
PRESIUNE AER 3-5 bar
TENSIUNE DE ALIMENTARE Monofazat (230V)
CLASA DE IZOLATIE H
CURENT DE TAIERE 10-30 A
CAPACITATE TAIERE ≤10 mm
DIMENSIUNI 370X150X300
GREUTATE 9 kg