Stoc Epuizat Geanta Voiaj Pentru Cosmetice

Geanta Voiaj Pentru Cosmetice

  • : 2681
  • Producător:
  • Cod produs:
     - Cb001c
  • Disponibilitate:
    Stoc Epuizat

Retur gratuit: 14 zile

Livrare: 24 - 48 ore

Garantie 24 Luni

0 Product(s) Sold
  • 199 Lei

Cu acest produs au comandat:

 

Inca o minunata geanta cosmetice voiaj din celor de dimensiuni mari, va este prezentata inntr-o noua culoare fina si eleganta.
Genti cosmetice voiaj este confectionata din aluminiu rezistent la tractiune si are un invelis solid pentru a putea prevedea orice posibila lovitura in timpul transportului.
Pentru un aspect chic , dar in acelasi timp estetic, geanta cosmetice de voiaj este acoperita de o panza roz-cenusie ce se curata usor si nu pastreaza petele.
Chiar daca aveti multe unelte si ustensile cu care lucrati mereu, aceasta geanta de voiaj pentru cosmetice este numai potrivita pentru a le pastra pe toate in maxima siguranta si ordine pe cele patru sertare detasabile.

Muchiile la geanta voiaj pentru cosmetice sunt placate cu metal pentru a nu avea probleme atunci cand mutati geanta dintr-un loc in altul sau cand o trasportati cu masina.
Genti de voiaj pentru cosmetice sunt ideale pentru prezentari oficiale, concursuri importante dar si pentru imaginea dvs datorita aspectului rafinat la geanta de voiaj cosmetice.
Daca nu aveti o geanta voiaj cosmetice, atunci acum avenit momentul sa cumparati una de pe Allexpress.ro !

 

Caracteristici genti voiaj cosmetice:

Dimensiuni: 32x20x26 cm
Marca: Fräulein3°8
Carcasa: Aluminiu rigid
Culoare: Roz deschis


 

✈ Livrare Gratuita de la 250 ron - in doar 24h ★ Garantie de returnare 100% ★ Comanda acum!