Stoc Epuizat Lampa UV-LED 50W

Lampa UV-LED 50W

  • : 2190
  • Producător:
  • Cod produs:
     - O-LED-50
  • Disponibilitate:
    Stoc Epuizat

Retur gratuit: 14 zile

Livrare: 24 - 48 ore

Garantie 24 Luni

0 Product(s) Sold
  • 240 Lei

Cu acest produs au comandat:

Caracteristici:
 - Produs: Lampa UV
 - Culoare: Alb
 - Putere: 50 W

 

 

Lampa cu uv pentru unghii frumoase si calitative este un produs de un mare ajutor prin faptul ca grabeste finisarea manichiurei si putere mare de uscare.
Cu o culoare roz placuta, lampa uv de 36w este dotata cu 4 tuburi Uv si senzor care determina oprirea lampii atunci cand gelul sau oja este complet uscata.
Deasemenea  puteti si Dvs sa setati timpul de uscare pentru o adaptare a uv lampa 36w la necesitatile de lucru.
Costul unui astfel de dispozitiv este cel mai mic dintre toate dispozitivele existente în prezent pentru aceasta categorie.
Durată de funcționare medie - 2 mii de ore.

 

Principiile Lampii  UV: 
- Fixarea gelului- DA
- Fixarea lichidului acrylic-DA
- Timpul de intarire a basecoat-ului- 10 sec
- Timpul de intarire a gelui color si a stratului de finish- 120 sec
- Senzor de miscare automat-DA
- Functia de timer: 120 sec. Functie timer reglabila.
- Nociv pentru piele? – Nu s-a demonstart.
- Timpul de inlocuire a becului: la fiecare 4-6 luni.
-  Portabilitate: rcomandat de extras becul din lampa inainte de a fi transportata pret lampa uv manichiura.

 

Avantaje:
 Un preț mai mic, ceea ce justifică o investiție de o singură dată. Vand lampa uv 36 w si cât ar costa lampa UV pentru unghiile false? Nu chiar atat de mult, în comparație cu cât castigati cu ea in timp.

- Funtionalitatea si universalitatea. Uscarea la lampa uv unghii se utilizaza pe scară largă de catre specialisti atât acasă, cât și în salon, iar setul de opțiuni pe care le are lampa va determina prioritățile în timpul confectionarii cu gel a unghiilor.

- Simplitatea reparației lejera si modelul placut la Lampa Uv 36w Cu Ventilator.

 

Dezavantaje:

- Lampa Uv 4 Tuburi Pret are un termen de utilizare mai mic in comparatie ce lampile LED sau CCFL (prin urmare, prețul lor este si mai mic).

- Puterea de uscare lampilor se reduce in timp, ceea ce afecteaza timpul de polimerizare sau determina o oarecare ineficacitate pentru  gel. Înlocuirea tuburilor UV trebuie să se efectuieze la fiecare patru-șase luni  daca se utilizeaza lampa regular si excesiv.

-  Lampa pentru manichiura cu lumina ultravioleta, costul careia variază intre 40 si 200 lei, necesita o atitudine atentă. Componenta  luminiscenta, care se afla in tuburi, nu se sparge sau se distruge, deoarece acestea contin mercur.

-  Lampa UV pentru uscarea unghiilor poate provoca in timp unele  mici arsuri ale pielii. Nu este nimic dăunător si nu lasa cicatrici, dar ar fi bine să fie luate în considerare toate caracteristicile tegumentului.