Manusi termice pentru tratament spa

74 Lei
Livrare Gratuita:

Aveti posibilitatea sa beneficiati de Livrare Gratuita la Comenzi de peste 250 Lei. In orice localitate in maxim 24h lucratoare.

Returnarea Banilor 100%:

Garantam returnarea banilor 100% toata suma integral fara nici o explicatie.

Descriere

Pentru maini fine si ingrijite , folositi manusi termice pentru tratament SPA .
Aflate printre ultimele inovatii ale domeniului SPA din cadrul activitatii manichiuristice , pot fi folosite cu succes pentru a conferi mainilor dumneavoastra destindere si sanatate . Acestea inmoaie cuticulele si inatareste si insanatoseste unghiile cojite sau faramicioase , astfel pregatindule pentru curatare si alte procedure de manichiura ce urmeaza a fi efectuate .
Dupa tratarea corespunzatoare intr-un mod confortabil si simplu , manichiura dumneavoastra va avea rezultate satisfacatoare garantate .
Materialul din care sunt confectionate aceste minunate manusi este de inalta calitate  si nu proavoaca nici un disconfort pielii , chiar si persoanele cu cea mai fina si capricioasa piele pot sta linistite , bucurandu-se de efectele sale agreabile .


Specificatii:
Utilizare specifica: pentru tratament SPA
Niveluri de temperatura: 3
Puterea de alimentare: 220V➀ Vrei sa cumperi Produse manichiura ✈ Livrare Gratuita de la 250 ron - in doar 24h ★ Garantie de returnare 100% ★ Comanda acum!

Caracteristici

Dimeniune
Marime

Review-uri (0)