Drujba Stern

Produse pe pagină:
Sortare după:

DRUJBA FERASTRAU PE BENZINA CU LANT VERK VCS-G5300-B

Motoferastraiele cu lant Verk sunt concepute pentru executarea eficienta a diverselor lucrari: de la..

599 Lei 459 Lei


Drujba Stern

Alegerea unui motofierastrau ieftin este o decizie care te poate pune în dificultate. Și asta pentru că la o simplă căutare a unei drujbe ieftine noi, vei gasi o multitudine de produse, neștiind exact care este cea mai bună. Pentru că ne dorim să faci cea mai bună alegere, si sa iti usurezi munca in gospodarie iti punem la dispozitie gama de drujba Stern. Aceste produse sunt  în două variante , drujba pe benzina Stern dar și drujba electrica Stern.

Drujba marca Stern este produsa in Austria și va face față cu brio oricărei nevoi din gospodăria ta. Dacă alegi drujba Stern benzina, va veni cu garanția utilizării în ofice situații, fiind un intrument extrem de maleabil. Pasul cel mai important este adăugarea corespunzătoare de amestec ulei benzina, conform manualului produsului.

Motoferastrau Stern electric este util in curățarea pomilor din gospodărie, în toaletarea gardului viu și alte aplicații casnice.

Daca te întrebi cat costa o drujba stern, afla ca pe site-ul nostru vei gasi printre cele mai ieftine produse. Comercializam o gama larga din categoria drujba marca stern.

 

Atentie! Inainte de utilizarea produselor va rugam sa cititi manualul echipamentului.

Sa aveti spor!