Cap Manechin Par Natural Ieftin

160 Lei 99 Lei
Pana la sfarsitul ofertei: z. :: 
Livrare Gratuita:

Aveti posibilitatea sa beneficiati de Livrare Gratuita la Comenzi de peste 250 Lei. In orice localitate in maxim 24h lucratoare.

Returnarea Banilor 100%:

Garantam returnarea banilor 100% toata suma integral fara nici o explicatie.

Descriere

Caracteristici cap manechin coafor ieftinonline:
- Lungime: 60 cm
- Compozitie: 80% Natural
- Culoare: Saten Inchis
- Utilizari: capuri de manechine perfect pentru coafuri si tunsori

Cap manechince nu trebuie sa lipseasca din produsele profesionale ale unui frizer bun.
Cap de manechin pt coafat impletituri este mereu la indemana cand doriti experimentati niste idei noi, pentru Dvs. sau pentru cursanti.
Confectionat din par natural 80%, cap manechin practica este usor de manevrat si seamana bine cu parul viu, astfel ca nu ve-ti simti diferenta semnificativa in timpul lucrului .
Firul gros de pe cap de manechin cu par natural 80 % permite indreptarea cu placa si utilizarea ondulatorului la o temperatura de 180-190 grade pentru a pastra calitatea firului mai mult timp.
Onduleurile se pot mentine mai bine aplicand un fixativ sau inainte un mouss de par pecap de manechin saten, fara riscul ca aceste produse sa modifice structura la cap manechin par natural pret.
Cap de manechin cu par natural lung poate fi vopsit si ulterior decolorat, cu conditia ca aceste proceduri sa nu efectuieze foarte des, evitand riscul de a fi modificata toatal culoarea initiala a cap manechin de lucru.
Noi recomandam cap manechin par natural blond celor care doresc sa avanseze in profesie si deopotriva tinerilor incepatori pentru a incepe exersarea pe un cap manechin par natural ieftin calitativ.
Utilizarea de produse cosmetice pe manechin cu par natural pret este binevenita si nu deterioreaza firul cap practica manechin.
Ve-ti primi in colet si suportul cadou pentru a fi siguri ca si manechin cap par natural de vanzare este bine fixat  in timpul lucrului.

Caracteristici

Cap de coafat
Lungime 55 - 60cm
Natural 50%
Culoare Saten

Review-uri (1)