Cap Pentru Coafor

145 Lei 99 Lei
Pana la sfarsitul ofertei: z. :: 
Livrare Gratuita:

Aveti posibilitatea sa beneficiati de Livrare Gratuita la Comenzi de peste 250 Lei. In orice localitate in maxim 24h lucratoare.

Returnarea Banilor 100%:

Garantam returnarea banilor 100% toata suma integral fara nici o explicatie.

Descriere

Caracteristici cap manechin par lung:
- Lungime: 60 cm
- Compozitie: Imita perfect parul natural
- Culoare: Blond
- Utilizari: Pentru tuns si coafat

Cap manechin cu par natural lungla un pret acceptabil, usor de intretinut si folosit de toti iubitorii si pasionatii de inventat coafuri si noi frizuri.
Este un cap de papusa cu par lung cu un fir subrire ce imita bine parul natural si nu permite sa aveti probleme legate de tehnicile aplicate pe parul natural.
Lungimea de 60 cm este cea maxima, parul fiind taiat in scarite scurte, lungime care variaza intre 55-60 cm pentru a va putea adapta la variatiile de lungime ale parului natural.
Culoarea  deschisa a cap manechin par lung pret este una pe care se vad foarte bine cofurile si elemetele distinctive ale acesteia.
Deasemenea se poate colora cu vopsele din comert utilizate si pentru parul natural,pigmentul fiind bine absorbit si pastrat de-a lungul utilizarii.
Atunci cand doriti decolorarea, aceata este posibila datorita compozitiei firului.
Se pot aplica temperaturi de pana la 200 grade, cu placa sau cu ondulatorul pentru a evita deteriorarea si ruperea ulterioara a firului.
Manechin cu par de cumparat vine insotit de un suport de cap gratuit pentru montarea pe masa de lucru. 
Caracteristici

Cap de coafat
Lungime 55 - 60 cm
Natural 50%
Culoare Blond deschis

Review-uri (1)